Valorile noastre

Să îmbunătățim viețile oamenilor astăzi, mâine, întotdeauna. Să facem acest lucru printr-o cultură a somnului, devotamentului, cunoștințelor, tehnologiilor.

Prin eforturile de zi cu zi și determinarea cu care ne urmăm valorile. Este ceea ce facem, am făcut și vom continua să facem, cu pasiune și dedicare, distingându-ne mereu prin calitate și detalii. Nu ne plac compromisurile, așa că evităm fără nici o ezitare scurtăturile și soluțiile „de-a gata”. Misiunea noastră este o îmbinare de artă și știință, o provocare culturală și o adevărată inovare a tradiției: ducem mai departe valorile care ne-au scos în evidență dintotdeauna, și le întărim prin idei și tehnologie.

Dorelan Istoria

Istoria

Povestea Dorelan este despre oameni, vise și dedicare. Totul a început în 1968, când Diano Tura și Pietro Paolo Bergamaschi au hotărât să plece de la compania unde lucrau și să se dedice unui proiect mai ambițios: producerea de saltele de calitate superioară. Astfel au luat formă, într-un mic garaj din Forlì, un oraș în regiunea Emilia-Romagna, primele produse Dorelan, lucrate cu simțul estetic și îndemânarea caracteristică artizanilor italieni. Din Forlì, firma s-a extins în toată țara și apoi în toată lumea, printr-o traiectorie perseverentă de creștere constantă, organică. Pas cu pas, cu o viziune orientată riguros pe calitate. Această alegere s-a tradus în investiții semnificative în cercetare științifică, tehnologii și, mai presus de de toate, oameni.
Dorelan Calitatea Dorelan

Calitatea Dorelan

Combinăm cu măiestrie materialele naturale, tehnologia și designul italian, pentru a îndeplini promisiunea unui somn cu adevărat mai bun. La baza oricărei alegeri și creații se află clienții noștri: lor le dedicăm o experiență de somn unică și mângâietoare; lor le dedicăm munca noastră din fiecare zi.
Dorelan Inovația

Inovația

Avem o preocupare deosebită pentru dezvoltarea tehnologică. Este ceva ce ne-a caracterizat dintotdeauna și rămâne fundamental pentru fabricarea de produse cu o valoare ridicată. Inovarea stă la baza companiei noastre, alături de determinarea pentru o creștere constantă, o abordare ce ne permite să creăm produsele cerute de piață, cu o calitate care depășește toate așteptările.
Dorelan O fabrică prietenoasă cu mediul înconjurător

O fabrică prietenoasă cu mediul înconjurător

Un alt subiect esențial pentru compania noastră este respectul față de mediul înconjurător. De-a lungul anilor, Dorelan a implementat procese care să optimizeze consumul și resursele, culminând cu un rezultat decisiv: din ianuarie 2019, 100% din consumul de energie electrică este generat de resurse regenerabile. Hotărâți să asigurăm un consum tot mai sustenabil, ne-am alăturat programului LCA - Life Cycle Assessment, care certifică un control și o îmbunătățire constantă a performanței de mediu a produselor noastre.
Dorelan Made in Italy

Made in Italy

Credem în calitatea italiană, în know-how-ul unei țări bogate în istorie, idei și creativitate. Bogate în curaj și inovație. Credem în cei care își desfășoară meșteșugul cu pasiune și în cei care țintesc sus, fără să privească vreodată înapoi. Absolut fiecare tehnologie și element regăsit în saltelele Dorelan este fabricat în Italia, fără vreo excepție. Acest lucru nu se va schimba niciodată. Pentru că Made in Italy este mai mult decât o etichetă. Este o alegere a calității.
Dorelan Comitetul științific

Comitetul științific

Comitetul științific a fost fondat pentru a confirma conexiunea dintre odihnă și starea de bine psiho-fizică, folosind metode empirice. Membrii comitetului includ profesori universitari, doctori, psihologi și cercetători care contribuie zi de zi cu știința lor la promovarea culturii somnului. Așadar, comitetul științific este o garanție suplimentară a calității pentru companie, o confirmare cuantificabilă a importanței pe care saltelele o au în viețile oamenilor.
visa mastercard paypal