SOMIERĂ

Sommier MyBed

Somiera MyBed poate fi fabricată în patru înălțimi diferite, se potrivește cu 18 tipuri diferite de tăblie și este disponibilă într-o gamă largă de materiale și nuanțe.

 

Dorelan Sommier fisso

Sommier fisso

Somieră fixă, prezent în 4 diferite înălțime laterală și versiune (H10 - H16 - H21 - H25), folosește 3 tehnologii diferite:

- Flat, este o somieră în stil clasic american, compusă dintr-o suprafață pentru susținerea greutății cu lamele din lemn, distanțate pentru a asigura o respirabilitate perfectă.

- Elastic, este o somieră modernă cu lamele ce îmbunătățește ergonomia și performanța generală a oricărei saltele.

- Spring, revoluționează conceptul de somieră: pentru prima dată, adoptăm un sistem exclusiv de tehnologie hibridă ce combină ergonomia superioară a micro-arcurilor independente cu un strat de Myform special conceput în acest scop.

Somieră fixă utilizează trei tipuri de husă: husă nedetașabilă, husă detașabilă și husă cu volane.

 

Somieră electrică

Tehnologia rafinată Dorelan, exprimată într-o somieră elegantă, ideală pentru cei care caută un design curat și liniar, compact, cu aplicabilitate practică fără compromis. Motoarele puternice, acționate printr-o telecomandă wireless cu infraroșu, permit ridicarea părții de cap/ spate și picioare, independent, pentru a obține ușor și rapid cea mai confortabilă poziție. Somiera electrică (H21) poate fi fabricată cu toate tipurile de tehnologie: Mybed, Flat, Elastic și Spring, permițând în acest fel maximul de confort și o customizare totală a performanței sistemului de pat. 

Somieră electrică utilizează trei tipuri de husă: husă nedetașabilă, husă detașabilă și husă cu volane.

Dorelan

Mybed Elettrico arată ca o somieră obișnuită, dar ascunde un sistem sofisticat de manevrare.
Dorelan

Partea stângă sau dreaptă a unui somier dublu poate fi reglată autonom.

Dorelan

Acționarea independentă a ambelor zone de odihnă permite fiecărui utilizator să își ajusteze separat partea de cap și picioare.
Dorelan

Ambii utilizatori își pot ajusta partea de cap și picioare în funcție de preferințe, sau, folosind un cablu special opțional, își pot ajusta ambele laturi ale patului în același timp.
Dorelan Tapițerii MyBed

Tapițerii MyBed

Materiale

O selecție extinsă de materiale și culori permite customizarea maximă a propriului tău Mybed. Este ușor să îl integrezi în orice tip de amenajare și să îl asortezi cu stilul de design al celorlalte piese din dormitor.

visa mastercard paypal