MyBed

The fully configurable bed system

MyBed a fost inspirat de nevoia de a combina estetica personalizată cu nivelurile înalte de ergonomie și performanță în termeni de confort.

Rezultatul este un sistem de pat complet configurabil, atât în ceea ce privește designul cât și tehnologia, potrivit pentru a răspunde diferitelor nevoi ale unei piețe globale în căutare de produse practice, cu o dimensiune compactă, ușor de adaptat la orice stil de amenajare. Din acest motiv, somiera MyBed poate fi fabricată în patru înălțimi diferite, se potrivește cu 18 tipuri diferite de tăblie și este disponibilă într-o gamă largă de materiale și nuanțe. 

Totuși, inima produsului se află în tehnologia generată de experiența îndelungată Dorelan în domeniul somnului, culminând cu dezvoltarea Spring, ce aplică pentru prima dată un microarc hibrid și o structură Myform unei somiere. Aceste inovații permit ca somiera să se adapteze la tipul de saltea, pe lângă soluțiile clasice Flat, în stil tipic american, și Elastic, ce aduce toată funcționalitatea și performanța excelentă a somierelor cu lamele în lumea MyBed.

Tehnologia, estetica și pragmatismul se îmbină impecabil în varianta electrică MyBed, somiera ce combină superlativul în materie de calitate a somnului cu toată funcționalitatea și confortul oferite de un sistem de pat ajustabil. Am conceput toate acestea pentru a oferi fiecărei persoane posibilitatea de a se bucura de well-being în stilul propriu. În acest fel, MyBed devine o gamă de soluții modulare și complementare ce pot fi integrate pentru a deveni aliați fideli ai somnului tău. 

CREEAZĂ-ȚI PROPRIUL MYBED

visa mastercard paypal