Jeff
Paturi

Jeff

HUSĂ HUSĂ DETAȘABILĂ: BAZA ȘI TĂBLIA
Designer DorelanLab
Disponibil în tehnologia
Easy
EASY STRUCTURE ONLY

Cadru de pat, cu patru suporturi pentru colțuri, ajustabile ca înălțime.

EASY + SIMPLE

Acest sistem are patru suporturi pentru colțuri, ajustabile ca înălțime, și o platformă cu o singură lamelă din lemn de fag, cu ramă metalică. Versiunea dublă este prevăzută cu o bară dublă de susținere.

EASY + DOUBLE

Acest sistem are patru suporturi pentru colțuri, reglabile pe înălțime și, în versiunea de pat dublu, două baze de pat single cu lamele din lemn de fag și rame metalice, unite printr-un sistem special de prindere.

EASY + FLAT LOW

Acest sistem are patru suporturi pentru colțuri, reglabile pe înălțime, și o platformă cu înălțime joasă fabricată din lemn, cu o husă elegantă anti-alunecare.

EASY + SPRING

Acest sistem este compus din structură și un sistem exclusiv de susținere echipat cu micro-arcuri independente foarte ergonomice. Se sprijină pe o platformă acoperită cu o husă elegantă anti-alunecare. 

Smart Case
SMART CASE + SIMPLE

Un sistem compus dintr-un cadru echipat cu depozitare SMART cu deschidere la 45° prin pistoane cu gaz și o somieră cu o singură lamelă din lemn de fag și ramă metalică. Versiunea double este prevăzută cu o dublă bară de susținere.

SLIDING STORAGE

Depozitarea Smart Case glisează pe șine, o caracteristică ce oferă acces ușor și convenabil la lucrurile depozitate aici. Depozitarea rămâne ascunsă atunci când este împinsă la capătul patului. 

TEHNOLOGIE

Structură din plăci stratificate, cu găuri gata făcute, pentru un montaj facil.

Tapițat cu spumă de poliuretan și țesătură cu logo Dorelan inscripționat.

Picioare
Lemn piramidal - H25
Polipropilenă Oblică - H25
;
Dorelan Tapițerii

Tapițerii

Paturile Dorelan sunt complet customizabile, atât ca dimensiune cât și ca tapițerie, textilă sau din piele. Descoperă toate materialele pe care ți le putem oferi și alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine stilului tău.

* Acest model nu este disponibil cu tapițerie din piele ecologică (Safety TL15, Time, Alce).

The Art of Bedding

MyRoom

Emblema „Made in Italy” deschide un univers de cunoaștere și experiență, varietate și incluziune, dar și de inovație, niciodată separată de tradițiile care fac țara noastră unică
visa mastercard paypal