Povestea noastră

Povestea Dorelan este despre oameni, vise și pasiune.

Totul a început în 1968, când Diano Tura și Pietro Paolo Bergamaschi au hotărât să plece de la compania unde lucrau și să se dedice unui proiect mai ambițios: producerea de saltele de calitate superioară. Astfel au luat formă, într-un mic garaj din Forlì, primele produse Dorelan, lucrate cu simțul estetic și îndemânarea ce disting artizanii italieni.

Din Forlì, firma s-a extins în toată țara și apoi în toată lumea, printr-o traiectorie perseverentă de creștere constantă și organică. Pas cu pas, cu o viziune orientată riguros pe calitate. Această alegere s-a tradus în investiții semnificative în cercetare științifică, tehnologii și, mai presus de toate, oameni.

Dorelan Misiunea

Misiunea

Să îmbunătățim viețile oamenilor astăzi, mâine, întotdeauna. Să facem acest lucru printr-o cultură a somnului, devotamentului, cunoștințelor, tehnologiilor. Prin eforturile de zi cu zi și determinarea cu care ne urmăm valorile. Este ceea ce facem, am făcut și vom continua să facem, cu pasiune și dedicare, distingându-ne mereu prin calitate și detalii. Nu ne plac compromisurile, așa că evităm fără nici o ezitare scurtăturile și soluțiile „de-a gata”.
Dorelan Viziune

Viziune

Somnul este o sursă naturală de well-being. Energia și luciditatea cu care întâmpinăm fiecare zi depind de calitatea și profunzimea sa. De aceea ar trebui să fie protejat, apreciat și tratat ca cel mai important element al sănătății oamenilor. Somnul și well-beingul coexistă în armonie, sunt valori în care credem cu tărie și care ne inspiră să lucrăm mai bine, în fiecare zi, concepând produse de o calitate superioară fabricate în Italia, din materii prime italiene.
Dorelan Promisiune

Promisiune

Dormi bine, ca să trăiești mai bine. Este o promisiune aproape de inima noastră, un etos profesional centrat pe îngrijirea și well-beingul celor care încep un mod de odihnă nou, alegând saltelele noastre. Fiecare gest, fiecare minut și fiecare acțiune: totul este centrat pe oferirea unei experiențe de somn adânci și regeneratoare, o adevărată formă de răsfăț și odihnă. Odihnă de calitate, odihnă unică, odihna Dorelan.
Dorelan Dorelan azi

Dorelan azi

Astăzi, Dorelan produce saltele, paturi, cadre de pat, somiere, perne și accesorii. Portofoliul companiei include de asemenea colecții pentru industria hotelieră, companii de croazieră și sport. Cu 200 de angajați și peste 2.000 de magazine în Italia și în lume, Dorelan se extinde tot mai mult, cu determinarea fermă și neschimbătoare de a continua producția în locul în care a început visul măreț al lui Diano și Pietro Paolo.
visa mastercard paypal