Povestea Dorelan este despre oameni, vise și pasiune.

Credem în calitatea italiană, în know-how-ul unei țări bogate în istorie, idei și creativitate.

Well-beingul înseamnă echilibru și îl poți atinge prin obiceiuri sănătoase și produse de top.

La Dorelan, ne unește o convingere: salteaua ca artă și știință

Unde găsești produsele Dorelan

Lumea hotelieră
Retaileri
SX
DX
Boutique hoteluri, lanțuri hoteliere și unități de cazare premium aleg saltelele noastre pentru camerele și apartamentele lor. În prezent, peste 10.000 de clienți din industria hotelieră ne-au ales. Am navigat mări și oceane, la bordul celor mai importante companii de croazieră, aducând confortul și well-being-ul patului de acasă în cabinele brandurilor internaționale de top.
SX
DX
Am deschis în total peste 100 de magazine monobrand, concept store-uri dedicate filosofiei de a dormi bine. Aici, vizitatorii pot atinge cu propriile mâini și testa calitatea italiană. Showroom-urile oferă o experiență Dorelan veritabilă, o incursiune într-o lume în care cel mai important lucru este well-being-ul, și orice altceva este nesemnificativ.

Tot ce ai nevoie pentru un somn perfect

Misiunea Dorelan

Să îmbunătățim viețile oamenilor astăzi, mâine, întotdeauna

Dorelan Dorelan în lume

Dorelan în lume

Cei care aleg Dorelan aleg un somn mai bun. Aleg starea de bine. De-a lungul anilor, ne-am construit și consolidat o reputație mondială în acest domeniu și astăzi saltelele noastre sunt alese de cei mai pretențioși furnizori și retaileri. Peste 2.000 de magazine din lume vând produsele noastre, iar multe dintre ele ne-au ales ca furnizori exclusivi pentru soluțiile de dormit. Pentru noi, este o dovadă solidă de încredere, pe care o răsplătim cu produse memorabile, cu o valoare adăugată superioară.
visa mastercard paypal